Aparate BIPAP (CPAP BiLevel)

Comparativ cu tehnologia tradițională CPAP, aparatele BIPAP sau BPAP (Bilevel Positive Airways Pressure) detectează inspirația și expirația pacientului și oferă două niveluri de presiune diferite - o presiune mai mare în timpul inspirației și o presiune mai mică în timpul expirației. În timpul inspirației, o presiune mai mare este necesară pentru a preveni episoadele de apnee, hipopnee sau sforăitul. În timpul expirației, o presiune mai mică este utilă pentru asigurarea confortului pacientului, prin reducerea rezistenței întâmpinate de acesta în timpul exhalării, prevenind totodată obstrucția.

Aparatele BIPAP sunt benefice în special pacienților cu o valoare mare a presiunii prescrise, când expirația împotriva acestei presiuni poate fi incomodă sau dificilă.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:

Aparat BiPAP SleepCube Bilevel S
DeVilbiss SleepCube BiLevel S este un aparat BIPAP (CPAP bi-level) de ultimă generație, deosebit de portabil, prevăzut cu tehnologia patentată "Flow Rounding". Această tehnologie asigură o tranziție treptată, atenuată, între presiunea inspiratorie (IPAP) și cea expiratorie (EPAP), rotunjind forma undei de flux și micșorând riscul microtrezirilor...