Ventilator non-invaziv DeVilbiss Cube 30ATV

Ventilator non-invaziv DeVilbiss Cube 30ATV
Ventilator non-invaziv DeVilbiss Cube 30ATV Ventilator non-invaziv DeVilbiss Cube 30ATV Ventilator non-invaziv DeVilbiss Cube 30ATV Ventilator non-invaziv DeVilbiss Cube 30ATV
Producător: DeVilbiss
Model: devilbiss-30ATV
Disponibilitate: În Stoc
Preț: Solicitați o ofertă

Nou! Inchiriere Ventilator non-invaziv, la domiciliu! SAS este o condiție cronică care necesită tratament de durată. Cele mai bune rezultate se obțin prin terapia cu un aparat CPAP, BPAP (CPAP bi-level) sau AutoCPAP. Tehnologiile utilizate de acest tip de aparate au evoluat semnificativ în ultimii ani, iar în prezent disconfortul utilizării lor noapte de noapte este neglijabil în comparație cu beneficiile incontestabile oferite - eliminarea somnolenței diurne, diminuarea complicațiilor medicale și îmbunătățirea calității vieții. 

Ventilatorul Cube 30 ATV de la DeVilbiss este un ventilator inovator, neinvaziv, care functia de support constant al volumului de aer. Cube 30 ATV incorporeaza functionalitati intuitive de ultima generatie, permitand utilizarea usoara si sigura a dispozitivului la domiciliu sau la clinica. Cu ajutorul tehnologiei sale unice de declansare si a algoritmului tinta de volum-minut, acest ventilator optimizeaza terapia pentru a satisface cerintele individuale ale pacientului.

  • Dispozitivul include un ecran color mare de 4,3“, avand ecrane de meniu cu design usor de utilizat, pentru o navigare comoda a utilizatorului.
  • Detectie de declansare bazata pe flux sensibil ridicat, cu functie de detectare automata a defectiunii de declansare.
  • Volumul asigurat de presiunea de suport poate fi setat pe baza volumului tinta respiratie-cu-respiratie sau a volumului tinta pe minut.
  • Gestionarea extinsa a alarmelor dispozitivului, inclusiv pe ecranul protocolului de alarma.
  • Ventilatorul turbo de provenienta elvetiana asigura performante de inalta calitate pentru o operare extinsa si fiabila
  • Doua setari de ventilatie reglabile independente care permit pacientilor sa modifice modul de terapie pentru utilizarea in timpul zilei si a noptii.
  • Functia Mask Check asigura potrivirea corecta a mastii, chiar inainte de inceperea terapiei. Pe ecran, valorile identifica scurgerile pentru ca masca sa fie ajustata si pozitia acesteia corectata.

.

Caracteristici tehnice:
Moduri de ventilație: CPAP, PSV S, BiLevel S, PCV, BiLevel T, PSV, BiLevel ST, APCV
Interval de presiune: IPAP 5-30 / EPAP 3-25 cmH20, CPAP 3-20 cmH20
Suport de presiune: 0-25 cmH20
Volum tinta: OFF, 200 - 2.000ml
Volum țintă minut: OFF, 2.000 - 10.000ml
Rata respiratorie: 4-30 bpm
Timp de inspirație: Setări la cinci niveluri
Declanșare expirare: Setări automate, manuale 70% -30%
Blocare de declanșare: 0,3 - 8,0 secunde
Alarme: 11 Alarme de sistem / terapie
Alimentare: 100-240 V, 50/60 Hz
Dimensiuni: 16.8 x 10.8 x 18.2 cm
Greutate: 1.6 kg
Producător: DeVilbiss Healthcare / SUA