Despre noi

Informații fiscale și de înregistrare: S.C. NewMedics Com S.R.L., C.U.I.: RO-16020624, Înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/17728/2003.

Sediu social: S.C. NewMedics Com S.R.L., Șoseaua Giurgiului, nr. 261B, Sector 4, 040666 București. Tel.: 021-4050698

NewMedics Com S.R.L. este o societate comercială Română cu capital german, înființată în anul 2003, cu activitate de import și distribuție aparatură medicală, specializată în aparatură de diagnostic respirator / cardio-pulmonar, somnologie și terapie respiratorie. Pentru produsele comercializate, oferim toate serviciile necesare utilizării în condiții optime: instalare/punere în funcțiune (dacă este cazul), instructaj și suport tehnic, service în garanție și post-garanție. De asemenea, relația directă pe care o avem cu fabricanții produselor, în calitate de importator direct, garantează un suport tehnic prompt și de cea mai bună calitate, precum și disponibilitatea tuturor consumabilelor și pieselor de service originale - atât în timpul perioadei de garanție cât și ulterior, pe întreaga durată de utilizare a produselor.

Istoria și experiența NewMedics își au originile în Germania, unde, din anul 1994 și-a început activitatea compania NewMedics Medizinelektronik GmbH, cu același management, acționariat și domeniu de activitate. În gama noastră de produse intră aparatură medicală pentru explorări funcționale în domeniul pulmonar/respirator (spirometrie, pletismografie corporală, factor de transfer, provocare bronșică, impedanță pulmonară, presiuni respiratorii, rezistența căilor aeriene, analizoare de gaze sangvine etc.), diagnosticul și tratamentul tulburărilor somnului (somnologie, terapie CPAP pentru sindromul de apnee în somn), terapie respiratorie (ventilație mecanică, oxigenoterapie, aparate pentru asistarea tusei, aparate de aerosoli etc.), diagnostic cardio-pulmonar (ergospirometrie, sisteme pentru testarea metabolismului și schimburilor gazoase la repaus și la efort), ECG de repaus și de efort, sisteme holter ECG și de tensiune, puls-oximetre și altele.

NewMedics Com S.R.L. este distribuitor unic / autorizat pentru România al mai multor mărci de prestigiu la nivel internațional între care se numără CareFusion (mărcile Jaeger, MicroMedical, Vyntus), Trudell Medical International, Covidien, Breas, Fisher&Paykel și DeVilbiss.