INFO

Societatea comerciala NEWMEDICS COM SRL, detine si opereaza site-ul de internet www.newmedics.ro. Societatea respecta intru totul toate reglementarile GDPR in vigoare in acord cu normele europene. Din acest motiv va pune la dispozitie mai jos Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri pe care va invita sa le parcurgeti pentru acordul dumneavoastra necesar pentru continuarea navigarii pe site-ul www.newmedics.ro

POLITICA COOKIE-URI

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

TERMENI ȘI CONDIȚII

 

POLITICA COOKIE-URI
 
1.   Introducere
Această politică privind utilizarea cookie-urilor este concepută pentru a vă informa în legatură cu practicile noastre în ceea ce privește colectarea de informații de la dumneavoastră atunci când vizitati site-ul www.newmedics.ro si paginile adiacente, prin intermediul cookie-urilor și a altor tehnologii de urmărire, însa cu respectarea dreptului dumneavoastră la protecția datelor cu caracter personal care vă privesc.
 
Cookie-urile utilizate de website-ul nostru nu rețin date cu caracter personal cum ar fi numele dumneavoastră sau detaliile bancare. Acestea doar ne permit să aflăm informații după o eventuală autentificare sau ajută la a face legătura între informațiile privind navigarea făcută și datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când alegeți să vă înregistrezi pentru un newsletter, dacă această optțiune este activă pe site-ul nostru.
 
Confidențialitatea informatiilor este o responsabilitate permanentă și, prin urmare, ne asumăm că vom actualiza la nevoie acest document de informare pe măsură ce vom întreprinde noi practici privind datele cu caracter personal sau vom adopta noi politici de confidențialitate. În ceea ce privește prelucrarea datelor bazate pe consimțământ, vă vom notifica orice modificare și vom solicita consimțământul dumneavoastră suplimentar.
 
Precizăm că nu vom solicita ori primi informații, de orice natura, de la persoanele sub 16 ani. 
 
Informațiile de mai jos aduc la cunoștința dumneavostră. mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor utilizate de site-ul www.newmedics.ro. De asemenea, sunt prezente și câteva linkuri utile legate de acest subiect.
 
Site-ul www.newmedics.ro este operat de societatea NEWMEDICS COM S.R.L., o societate cu răspundere limitată, constituită și funcționând în conformitate cu legile din România, având sediul social în București, Sos. Giurgiului 261B, Sector 4, număr de înregistrare în Registrul Comerțului J40/17728/2003, cod unic de înregistrare RO 16020624 ce utilizează cookie-uri atât proprii, cât și de la terți, pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului vizitatorilor și clienților săi. De asemenea, vă informăm ca site-ul este găzduit pe web-servere de cloudflare, contractate și care respectă securitatea datelor în conformitate cu legile în vigoare. Furnizorul solutiilor de găzduire este societatea S.C. Web Class IT S.R.L., CUI: RO 33424916, Reg. Com.: J40/14964/2015, www.xservers.ro.
 
2.   Contextul legislativ
Conform cerințelor Directivei (UE) 2002/58/EC („Directiva E-Privacy”) și a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, avem obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care dumneavoastră ni le furnizați prin utilizarea site-ului nostru în acord cu prevederile Regulamentului GDPR (Regulament General de Protecția Datelor) și a Directivei E-Privacy.
 
În special, Regulamentul GDPR ne obligă, în primul rând, să oferim posibilitatea ca utilizatorul să-și exprime sau, dupa caz, să-și retragă oricând consimțământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal, să rectifice conținutul datelor cu caracter personal sau să solicite transferul datelor cu caracter personal către un alt operator, iar, în al doilea rând, să informăm utilizatorul despre conținutul cookie-urilor utilizate de site-ul nostru, ce categorii de date personale ale utilizatorului sunt prelucrate de cookie-urile noastre, ce facem cu informațiile obținute de cookie-uri și unde stocăm respectivele informații, oferirea unui nivel de securitate ridicat asupra informațiilor colectate de cookie-uri, posibilitatea utilizatorului de a bloca oricând rularea oricărui sau a tuturor cookie-urilor de pe site-ul nostru, precum și stergerea informațiilor colectate de cookie-uri.
 
Pentru mai multe detalii privind conținutul acestor norme juridice, vă rugăm să accesați următoarele link-uri:
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=celex%3A32002L0058
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679
 
3.   Drepturile dumneavoastră
Regulamentul GDPR oferă anumite drepturi persoanelor vizate. Aveți dreptul de a accesa și de a rectifica (corecta) înregistrarea datelor dumneavoastră personale prelucrate de noi dacă acestea sunt inexacte. Ne puteți solicita să ștergem aceste date sau să încetam prelucrarea acestora, sub rezerva anumitor excepții. De asemenea, ne puteți solicita încetarea utilizării datelor dumneavoastră în scopuri de marketing direct. Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de protecție a datelor dacă aveți îngrijorări cu privire la modul în care prelucrăm datele dumneavoastră personale. Când este fezabil din punct de vedere tehnic, vom putea - la cererea dumneavoastră - să vă furnizăm datele personale sau să le transmitem direct unui alt operator. Dacă accesul nu poate fi furnizat într-un interval de timp rezonabil, vă vom furniza o dată la care informațiile vor fi transmise. Puteți solicita, de asemenea, informații suplimentare despre: scopul prelucrării, categoriile de date cu caracter personal vizate, care a fost sursa informațiilor și cât timp vor fi stocate. Dacă doriți să executați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactati oricand la adresa .
 
AVERTISMENT! Vă rugăm să vă exersați în mod rațional drepturile și să rețineti că abuzul de drepturi vă poate atrage răspunderea.
 
Datele de contact ale Autorității Naționale de Protectie a Datelor cu caracter personal sunt următoarele:
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Adresa: Bucuresti, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336
Pagina de internet:http://www.dataprotection.ro
Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon:+40.318.059.211; +40.318.059.212
Fax: +40.318.059.602
 
4.   Responsabilitatea prelucrării datelor cu caracter personal
Vă asigurăm că am luat toate măsurile în ceea ce privește toate aspectele legate de protecția datelor cu caracter personal, iar dumneavoastră ne puteți contacta cu privire la toate chestiunile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră și la exercitarea drepturilor dumneavoastră potrivit dispozițiilor legale aplicabile, în special dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la modul în care noi prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Adresa de e-mail la care ne puteți contacta este: .
 
5.   Consimțământul dumneavoastră pentru utilizarea cookie-urilor
Odată ce ați accesat site-ul nostru veți fi informat de un mesaj prin care vi se va aduce la cunostință că site-ul nostru folosește anumite cooki-uri, vi se vor pune la dispoziție link-uri spre politica noastră de confidențialitate spre a fi citită, considerând că în cazul în care continuați navigarea pe acest website vă dați  consimțământul în acord cu dispozițiile legale aplicabile cu privire la categoriile de cookie-uri pe care veți fi sau nu de acord să le folosim pe durata vizitei dumneavoastră pe site-ul nostru. De asemenea, este important de reținut că prin consimțământul dat în sensul utilizarii cookie-ului/urilor respectiv/e veți fi de acord și cu stocarea în condiții de siguranță a informațiilor colectate de cookie-ul/-urile cu care ați fost de acord.
 
Până la momentul la care procesul de accept/refuz/continuare a navigării pentru utilizarea cookie-urilor nu este finalizat niciun cookie nu va fi utilizat de site-ul nostru, cu excepția cookie-urilor în lipsa cărora site-ul nu poate funcționa.
 
Precizăm că oricând veți avea posibilitatea să blocați rularea cookie-urilor, dar și posibilitatea de a șterge informațiile colectate de cookie-uri.
 
6.   Ce este un "cookie"?
Un "Internet Cookie" (termen cunoscut și ca "browser cookie" sau "HTTP cookie" sau pur și simplu "cookie") este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale utilizatorului de pe care se acceseaza acest site (mai multe detalii pe https://ro.wikipedia.org/wiki/Cookie).
 
Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Firefox) și este complet "pasiv" adică nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului.
 
Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existență a unui cookie este determinată, iar tehnic doar web-serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat web-serverului respectiv.
 
Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet.
 
Există 2 categorii mari de cookie-uri:
 
Cookie-uri de sesiune - acestea sunt stocate temporar în dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta să le memoreze până când utilizatorul iese de pe site-ul respectiv sau închide fereastra browserului.
 
Cookie-uri persistente – acestea sunt stocate pe hard drive-ul unui computer sau echipament pentru o durata configurata de website-ul care l-a plasat. Acest tip de cookie-uri pot fi șterse de utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.
 
7.   Care sunt avantajele cookie-urilor?
Un cookie conține informații care fac legătura între un web-browser (browser-ul pe care îl folosiți dumneavoastră, spre exemplu Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, etc.) și un web-server anume, mai precis serverul care găzduiește site-ul nostru. Dacă un browser accesează acel web-server din nou, acesta poate citi informația deja stocată și reacționa în consecință. Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiență plăcuta de navigare și susțin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor: ex. Preferințele în materie de confidențialitate online, opțiunile privind limba site-ului, coșuri de cumpărături sau publicitate relevantă.
 
8.   Care este durata de viață a unui cookie?
Cookieurile sunt administrate de web-servere. Durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singură sesiune (cookie-urile de sesiune) și nu mai sunt reținute odată ce utilizatorul părăsește website-ul și unele cookie-uri sunt reținute și refolosite de fiecare dată când utilizatorul revine pe acel website (cookie-urile persistente). Cu toate acestea, cookie-urile pot fi șterse de un utilizator în orice moment.
 
9.   Cum folosim noi cookie-urile pe acest site
Am clasificat cookie-urile noastre în următoarele categorii, pentru a vă fi mai ușor să întelegeți de ce avem nevoie de ele:
 
Strict necesare – acestea sunt utilizate pentru eficientizarea lucrului nostru pe site. Aceste cookie-uri nu colectează informații despre dumneavoastră care ar putea fi folosite pentru publicitate sau pentru a înregistra activitatea dumneavoastră pe internet. Fără aceste cookie-uri, acest site nu va funcționa corect. Așadar, dacă blocați aceste cookie-uri, nu putem prezice cum va evolua site-ul pentru dumneavoastră
 
Performanță – acestea sunt utilizate pentru a analiza modul în care funcționează site-ul nostru și cum îl putem imbunătăți, de exemplu, care sunt paginile vizualizate cel mai des și dacă întâmpinați mesaje de eroare. Acestea nu colecteaza informații care vă pot identifica, toate datele fiind anonime.
Utilizând site-ul nostru vă exprimați acordul privind utilizarea de cookie-uri de “performanță”. Dacă le blocați, nu putem prezice cum va evolua site-ul pentru dumneavoastră 
 
Funcționalitate – acestea ajută la îmbunătățirea experienței dumneavoastră acestea pot înregistra modificările pe care le-ați făcut pe site. Informațiile pe care le colectează pot fi făcute anonime. Acestea se referă strict la site-ul nostru și nu pot urmări alte site-uri pe care le vizitați.
Aveți posibilitatea să blocați sau să permiteți utilizarea acestor cookie-uri, dar blocarea lor poate însemna că nu vom mai putea furniza anumite servicii. Este de asemenea posibil ca blocarea lor să ne impiedice să memorăm că nu ați dorit anumite informații.
 
Targeting/publicitate – acestea sunt utilizate pentru a face schimb de anumite informații cu terțe părți cu care facem reclamă, pentru a ști cum ați ajuns pe site-ul nostru. De asemenea, putem utiliza cookie-uri pentru a identifica părțile site-ului de care sunteți interesat. Utilizăm apoi aceste informații pentru a vă arăta reclame și pagini care credem că vă pot interesa, pentru a individualiza modul în care comunicăm cu dumneavoastră sau pentru a individualiza conținutul comunicărilor pe care vi le trimitem.
 
Dacă preferați, puteți opta pentru a renunța la acestea. Individualizarea conținutului înseamnă că acesta include informații care reflectă interesul pe care l-ați arătat față de conținutul paginilor noastre sau oferte ori promoții care credem că v-ar putea interesa, și pentru a îmbunătăți modul în care răspundem la necesitățile dumneavoastră
 
10. Tipurile de cookie-uri pe care noi le folosim:
 
În principal folosim următoarele cookies:
 
1. Denumire cookie: display
Provider: newmedics.ro
Tip: HTML
Scopul cookie-ului: retine optiunile utilizatorilor pentru solicitările de pagini
Expira: Persistent
Categorie: Strict necesar pentru functionare
Datele sunt trimise catre: Romania. Tara adecvata conform GDPR (UE).
 
2. Denumire cookie: language
Provider: newmedics.ro
Tip: HTML
Scopul cookie-ului: retine preferintele utilizatorului pentru limba de afisare a continutului
Expira: 29 zile
Categorie: Strict necesar pentru functionare
Datele sunt trimise catre: Romania. Tara adecvata conform GDPR (UE).
 
3. Denumire cookie: PHPSESSID
Provider: newmedics.ro
Tip: HTML
Scopul cookie-ului: retine optiunile utilizatorilor pentru solicitările de pagini
Expira: de sesiune
Categorie: Strict necesar pentru functionare
Datele sunt trimise catre: Romania. Tara adecvata conform GDPR (UE).
 
4. Denumire cookie: Max-Age
Provider: newmedics.ro
Tip: HTML si altele
Scopul cookie-ului: stabileste valabilitatea cookie-urilor utilizate de website.
Expira: 3 ani
Categorie: Strict necesar pentru functionare
Datele sunt trimise catre: Romania. Tara adecvata conform GDPR (UE).
 
5. Denumire cookie: currency
Provider: newmedics.ro
Tip: HTML
Scopul cookie-ului: retine preferintele utilizatorilor pentru moneda locala
Expira: 29 zile
Categorie: Necesar pentru functionare
Datele sunt trimise catre: Romania. Tara adecvata conform GDPR (UE).
 
6. Denumire cookie: trafic_h_dev
Provider: newmedics.ro
Tip: HTML
Scopul cookie-ului: determina ce dispozitiv este folosit de vizitator - acest lucru permite site-ului sa se adapteze la rezolutia optima pentru respectivul dispozitiv.
Expira: Persistent
Categorie: Necesar pentru statistica si functionarea adaptiva a website-ului
Datele sunt trimise catre: Romania. Tara adecvata conform GDPR (UE).
 
7. Denumire cookie: trafic_v_dev
Provider: newmedics.ro
Tip: HTML
Scopul cookie-ului: determina ce dispozitiv este folosit de vizitator - acest lucru permite site-ului sa se adapteze la rezolutia optima pentru respectivul dispozitiv.
Expira: 1 zi
Categorie: Necesar pentru statistica si functionarea adaptiva a website-ului
Datele sunt trimise catre: Romania. Tara adecvata conform GDPR (UE).
 
8. Denumire cookie: trafic_bctrack 
Provider: trafic.ro
Tip: HTML si altele
Scopul cookie-ului: cookie de contorizare a traficului pentru site-ul trafic.ro.
Expira: Persistent
Categorie: Necesar pentru statistica 
Datele sunt trimise catre: Romania. Tara adecvata conform GDPR (UE).
 
9. Denumire cookie: trafic_ranking
Provider: trafic.ro
Tip: HTML
Scopul cookie-ului: determina numarul de accesari si vizitatori unici pentru statistica.
Expira: Persistent
Categorie: Necesar pentru statistica
Datele sunt trimise catre: Romania. Tara adecvata conform GDPR (UE).
 
10. Denumire cookie: Max-Age
Provider: newmedics.ro
Tip: HTML and not onlystabileste valabilitatea cookie-urilor utilizate de website.
Expira: 3 ani
Categorie: Strict necesar pentru functionare
Datele sunt trimise catre: Romania. Tara adecvata conform GDPR (UE).
 
Aceste cookie-uri sunt folosite pentru buna funcționare a site-ului, ele facand parte din grupa "obligatorie" și nu pot fi oprite, ele sunt valabile pe întreaga perioadă a sesiunii sau au o valabilitate variabilă.
 
11. Ce sunt cookie-urile plasate de terți?
Cookie-uri plasate de terți („third party cookies”) sunt plasate de un alt website decât cel pe care îl vizitează utilizatorul la momentul respectiv și ar putea fi folosite în mod anonim pentru a memora istoricul de navigare al unui utilizator, astfel încât acestuia să-i fie livrată publicitate cât mai relevantă. Acest tip de cookie-uri pot fi blocate de un utilizator prin intermediul setărilor browser-ului.
Precizăm că nu avem control și nu suntem responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale unor terțe părți, însă terțele părți se obligă să respecte legea in vigoare și politicile de confidențialitate ale deținatorului acestui site.
 
12.Cum puteți opri cookie-urile?
Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat și folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu înseamnă că nu veți mai primi/vedea publicitate online.
 
Este posibilă setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri să nu mai fie acceptate sau puteți seta browserul să accepte cookie-uri de la un site anume.
 
Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regula în "opțiuni" sau în meniul de "preferințe" al browserului dumneavoastră
Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteți folosi opțiunea "ajutor" a browserului pentru mai multe detalii.
 
Cookie settings in Internet Explorer
https://support.microsoft.com/en-us/kb/196955
https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies#ie=ie-11
 
Cookie settings in Google Chrome
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en
 
Cookie settings in Firefox
https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies
https://support.mozilla.org/en-US/kb/enhanced-tracking-protection-firefox-desktop?redirectlocale=en-US&redirectslug=enable-and-disable-cookies-website-preferences
 
Cookie settings in Safari
https://support.apple.com/kb/PH5042?locale=en_US
 
Cookie settings in Opera
https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/
 
Pentru setările cookie-urilor generate de terți, puteți consulta și site-ul:
http://www.youronlinechoices.com/ro/
 
All About Cookies (Totul despre cookie-uri)
http://www.allaboutcookies.org/
Microsoft Cookies guide (Ghidul Microsoft legat de Cookie-uri)
https://www.microsoft.com/info/cookies.mspx
 
13. Stocarea informațiilor captate de cookie-uri
Informațiile obținute de cookie-uri sunt păstrate în condiții de siguranță ridicată de web-server, respectiv serverul care gazduiește site-ul nostru.
 
Vă asigurăm că web-serverul nostru trebuie să se conformeze unor cerințe de securitate ridicată în ceea ce privește informațiile colectate prin cookie-uri, fiind obligat să respecte cu strictețe obligațiile impuse de legea aplicabilă.
 
Informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră prin accesarea web-site-ului nostru nu vor fi partajate cu terțe părți.
 
14. Securitatea datelor personale
Pentru a vă proteja confidențialitatea datelor și a informațiilor personale pe care le transmiteți prin utilizarea acestui site web, vom menține garanții fizice, tehnice și administrative.
 
Actualizăm și testăm tehnologia noastră de securitate în mod continuu. Restricționăm accesul la datele dumneavoastră personale doar acelor angajați care trebuie să știe acele informații pentru a vă oferi beneficii sau servicii. In plus, instruim angajații noștri cu privire la importanța confidențialității și menținerea confidențialității și securității informațiilor dumneavoastră
 
Dacă apare o scurgere de date cu caracter personal, vom face totul pentru a o elimina și pentru a evalua un nivel de risc legat de scurgere în conformitate cu politica noastră privind încălcarea datelor cu caracter personal. In cazul în care se constată că scurgerea poate duce la vătămări fizice, materiale sau nemateriale pentru dumneavoastră (de exemplu, discriminare, furt de identitate, fraudă sau pierdere financiară), vă vom contacta fără întârzieri nejustificate, cu excepția cazului în care legea prevede altfel. Toate demersurile noastre vor fi luate în deplină cooperare cu autoritatea competentă de supraveghere.
 
15. Aspecte de securitate legate de cookie-uri
Cookieurile NU sunt viruși! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcătuite din bucăți de cod așa că nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecință, nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot îndeplini aceste funcții, nu pot fi considerate viruși.
 
Cookie-urile pot fi totuși folosite pentru scopuri negative. Deoarece stochează informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, atât pe un anume site cât și pe mai multe alte siteuri, cookie-urile pot fi folosite ca o formă de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt conștiente de acest fapt și în mod constant marchează cookie-urile pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de ștergere/scanare anti-virus/anti-spyware.
 
In general, browserele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.
 
Deoarece protecția identității este foarte valoroasă și reprezintă dreptul fiecărui utilizator de internet, este indicat să se știe ce eventuale probleme pot crea cookie-urile. Pentru că prin intermediul lor se transmit în mod constant în ambele sensuri informații între browser și website, dacă un atacator sau persoană neautorizată intervine în parcursul de transmitere a datelor, informațiile conținute de cookie pot fi interceptate. Deși foarte rar, acest lucru se poate întâmpla dacă browserul se conectează la server folosind o rețea necriptată (ex: o retea WiFi nesecurizată).
 
16. Modificări ale politicii privind cookie-urile
Este posibil să actualizăm din când în când acest document de informare prin publicarea unei noi versiuni pe acest site web.
 
Având în vedere că legile privind protecția datelor cu caracter personal, interpretarile organelor de stat, recomandările autorităților de supraveghere se schimbă și se imbunătățesc din când în când, se așteaptă ca această notificare privind confidențialitatea și condițiile de utilizare să se schimbe și ea. Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment, din orice motiv și fără notificare acest document de informare. Orice modificare a politicii noastre de confidențialitate va fi afișată pe această pagină, astfel încât să fiți conștienți de politicile noastre. Dispozițiile conținute în prezentul document înlocuiesc toate anunțurile sau declarațiile anterioare privind practicile noastre de confidențialitate.
 
17. Sfaturi pentru o navigare sigură și responsabilă, bazată pe cookie-uri
Datorită flexibilității lor și a faptului că majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri și cele mai mari folosesc cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai răspândite și utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo și altele.
 
Iată câteva sfaturi care vă pot asigura însă că navigați fără griji cu ajutorul cookie-urilor:
Particularizați-vă setările browserului în ceea ce privește cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru dumneavoastră al securității utilizării cookie-urilor.
Dacă nu vă deranjează cookie-urile și sunteți singura persoană care utilizează computerul, puteți seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare și al datelor personale de acces.
Dacă împărțiți accesul la calculator, puteți lua în considerare setarea browserului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plasează cookieuri și de a șterge orice informație de vizitare la închiderea sesiunii de navigare.
Instalați-vă și updatați-vă constant aplicații antispyware.
Multe dintre aplicațiile de detectare și prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, împiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea să exploateze vulnerabilitățile browserului sau să descarce software periculos. Asigurați-vă că aveți browserul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizează exploatând punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.
 
Cookie-urile sunt pretutindeni și nu pot fi evitate dacă doriți să vă bucurați de acces pe cele mai bune și cele mai mari site-uri de pe Internet - locale sau internaționale. Cu o întelegere clară a modului lor de operare și a beneficiilor pe care le aduc, puteți lua măsurile necesare de securitate astel încât să puteți naviga cu încredere pe internet.
 
18. Întrebări, nelămuriri, reclamații
Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile dumneavoastră personale sau dacă doriți să vă exercitați drepturile sau aveți nelămuriri sau reclamații, vă rugăm să ne contactați prin trimiterea unui e-mail la adresa .
 
Mergi sus

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
 
Introducere
Scopul acestei Politici de confidențialitate este să îți explice ce date prelucrăm, de ce le prelucrăm și ce facem cu ele. Îți luăm în serios confidențialitatea și nu vindem niciodată liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile personale îți aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță și să le prelucrăm cu atenție. Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa.
 
Alte servicii
Acestă Politică de confidențialitate nu acoperă aplcațiile și site-urile altor terți la care poți ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excede controlului nostru. Te încurajăm să examinezi Politica de confidențialitate de pe orice site și/sau aplicație înainte de a furniza date personale.
 
Cine suntem noi?
NEWMEDICS COM S.R.L., o societate cu răspundere limitată, constituită și funcționând în conformitate cu legile din România, având sediul social în București, Sos. Giurgiului 261B, Sector 4, număr de înregistrare în Registrul Comerțului J40/17728/2003, cod unic de înregistrare RO 16020624 (denumită în continuare “NEWMEDICS COM S.R.L.”) este responsabilă de prelucrarea datelor tale cu caracter personal pe care le colectează direct de la tine sau din alte surse.
 
Potrivit legislației, compania noastră este operator de date cu caracter personal. Pentru ca datele tale să fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile să implementăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile tale personale.
 
Cine ești tu?
Potrivit legislației, tu, persoana fizică beneficiară a produselor noastre sau persoana aflată într-o relație de orice fel cu noi, ești o „persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă. Pentru a fi complet transparenți în privința prelucrării de date și pentru a-ți permite să îți exerciți cu ușurință, în orice moment, drepturile, am implementat măsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date și tu, persoana vizată.
 
Schimbări
Putem schimba această Politică de confidențialitate în orice moment. Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/sau notificare pe e-mail.
 
Întrebări și solicitări
Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau dorești să îți exerciți drepturile legale în legătură cu datele  pe care le deținem sau dacă ai îngrijorări cu privire la modul în care tratăm orice problemă de confidențialitate, ne poți scrie la adresa de e-mail .
 
Angajamentul nostru
Protecția informațiilor tale personale este foarte importantă pentru noi. De aceea, ne-am luam angajamentul să respectăm următoarele principii:
 
Legalitate, echitate și transparență – Prelucrăm datele tale legal și corect. Suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care utilizăm, iar tu ești informat corespunzător.
 
Controlul îți aparține  – În limitele legii, îți oferim posibilitatea de examina, modifica, șterge datele personale pe care le-ai împărtășit cu noi și de a-ți exercita celelalte drepturi.
 
Integritatea datelor și limitarea scopului – Utilizăm datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale. În toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislația. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate.
 
Securitate – Am implementat măsuri rezonabile de securitate și criptare, astfel încât să îți protejăm cât mai bine informațiile. Cu toate acestea, reține faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.
 
Ce fel de informații colectăm despre tine?
Poți utiliza Platforma fără a dezvălui datele cu caracter personal. Cu toate acestea, în cazul în care dorești să beneficiezi de produsele noastre, vi se va solicita să furnizezi datele tale în timpul unui proces de înregistrare.
 
Datele solicitate in cazul in care doriti sa colaboram, solicitati acest lucru si dezideratul se concluzioneaza cu un contract pot include: numele complet, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa de domiciliu.
 
Este posibil să colectăm date prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum adresa IP, navigatorul de internet, anunțurile pe care ai dat click, locația, paginile web pe care le accesezi pe site-ul nostru, in acest sens va rugam sa cititi Politica noastra de  cookie.
 
De ce colectăm aceste informații?
Colectăm informațiile tale în scopuri determinate și legitime care includ, dar nu se limitează la următoarele:
 
  • În vederea încheierii sau executării unui contract dintre tine și noi;
  • Înregistrarea contului in eventualitatea ca acest lucru este posibil;
  • Pentru a-ți răspunde la întrebări și solicitări;
  • În scop de marketing, însă doar în situația în care avem consimțământul tău prealabil;
  • Pentru a oferi și îmbunătăți serviciile și produsele pe care le oferim;
  • Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
  • Pentru a vă oferi reclama și conținut personalizat la solicitarea pealabila a dumneavoastra;
  • Pentru a ne apăra împotriva atacurilor cibernetice;
  • Pentru crearea și/sau mentenanța conturilor in eventualitatea in care acestea au fost create cu consimtamantul dumneavoastra dupa ce ati parcust Politicile noastre de confidentialitate si cea de Cookie;
  • Pentru a ne conforma legislației;
  • Pentru constatarea sau revendicarea unui drept în instanță.
 
Care sunt temeiurile legale pentru preluarea datelor?
 
Ți-ai dat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal – Reține că îți poți retrage în orice moment consimțământul prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare („unsubscribe”) din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail
Prelucrarea este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între tine și noi – Cum ar fi executarea unui Contract cu privire la vânzarea, respectiv achiziţionarea, unuia sau mai multor produse sau servicii de pe Platformă, prin lansarea unei Comenzi de către Client şi acceptarea ei de către NEWMEDICS COM S.R.L., cu respectarea prevederilor legale şi a termenilor şi condițiilor pentru vânzarea online a produselor NEWMEDICS COM S.R.L., sau pentru a lua măsuri, la solicitarea ta, înainte de a încheia un Contract.
Prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale – Ca de exemplu, păstrarea documentelor contabile pe o perioadă de 10 ani.
 
Cum dezvăluim datele tale?
 
NEWMEDICS COM S.R.L. poate transfera Datele, prin dezvăluirea sau acordarea unor drepturi de acces de la distanță, numai prin intermediul aplicațiilor securizate, unor terțe părți, cum ar fi entități afiliate și alți parteneri comerciali ai NEWMEDICS COM S.R.L., care acționează în calitate de împuterniciţi, procesând date cu caracter personal pentru și în numele NEWMEDICS COM S.R.L. (de exemplu, stocare a Datelor pe servere tip “cloud”, consultanți juridici și financiari, furnizori de servicii tehnice sau furnizori de servicii de asistență la expediere), cu care NEWMEDICS COM S.R.L. a încheiat acordurile contractuale necesare în conformitate cu reglementările UE și naționale.
 
De asemenea, putem dezvălui datele tale către parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.
 
Vom transfera Date către terțe părți exclusiv în măsura necesară îndeplinirii Scopurilor de Prelucrare aplicabile pentru care datele dumneavoastră sunt colectate și procesate.
Datele cu caracter personal colectate și prelucrate în Scopurile de Prelucrare descrise în această Politică de Confidențialitate pot fi stocate pe servere situate în strainătate sau transferate către entități afiliate având sediul în afara teritoriului Uniunii Europene. În situaţia transferului de Date către state terţe, NEWMEDICS COM S.R.L. va comunica intenţia de transfer precum şi statele terţe vizate, scopul transferului şi solicitarea consimţamantului, atunci cand un astfel de consimţământ este necesar potrivit dispoziţiilor legale în vigoare.
 
NEWMEDICS COM S.R.L. poate dezvălui Datele pentru a respecta prevederile legale sau ca răspuns la o cerere din partea unei instanțe sau a unei alte autorități publice. NEWMEDICS COM S.R.L.  va putea, de asemenea, să divulge informațiile, dacă consideră, cu bună-credință, că este necesar pentru a preveni sau împiedica savârşirea unor fraude sau limitarea consecinţelor acestora, pentru a proteja NEWMEDICS COM S.R.L.  și angajații săi sau pentru a respecta Termenii și Condițiile de utilizare.
 
Pe ce perioadă stocăm datele?
Datele cu caracter personal colectate și utilizate pentru furnizarea Produselor de către NEWMEDICS COM S.R.L. vor fi stocate pentru o perioadă de 5 ani de la încetarea relațiilor contractuale sau orice altă perioadă mai lungă impusă de lege, regulamente sau norme aplicabile privind obligaţii de păstrare a documentelor contabile sau solicitări ale autorităţilor publice.
Imediat după încheierea perioadei aplicabile de stocare, datele vor fi:
  • şterse sau distruse; sau
  • anonimizate; sau
  • transferate într-o arhivă (cu excepția cazului în care acest lucru este interzis prin lege sau regulament aplicabil prvind păstrare a înregistrărilor).
Datele cu caracter personal colectate și utilizate pentru crearea Contului dumneavoastră vor fi șterse imediat, in cazul în care închizi contul.
 
Pentru a te sigura că Datele nu sunt păstrate mai mult decât este necesar, NEWMEDICS COM S.R.L. va revizui periodic Datele și, dacă este cazul, le va șterge.
 
Ce măsuri de securitate am luat?
Ca parte a administrării Platformei, am luat măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzător riscurilor pe care le comportă prelucrarea Datelor, în special prin utilizarea necorespunzătoare, distrugerea accidentală, accesarea ilegală sau neautorizată, pierderea, alterarea, divulgarea, manipularea intenționată sau accidentală, accesul terților, ștergerea și modificarea. În acest scop, am dezvoltat și implementat politici de securitate a datelor și alte practici de confidențialitate. În plus, procedurile noastre de securitate sunt revizuite în permanență pe baza noilor evoluții tehnologice.
 
Pentru informații suplimentare cu privire la practicile noastre de securitate, te rugăm să adresati o solicitare prin email la adresa .
 
Vei fi notificat cu privire la o încălcare a securității datelor, într-o perioadă rezonabilă de timp după descoperirea unei astfel de încălcări, cu excepția cazului în care un organism public abilitat determină că notificarea ar împiedica o cercetare penală sau ar aduce prejudicii securității naționale. În acest caz, notificarea va fi amânată, conform instrucțiunilor unui astfel de organism. Vom răspunde cu promptitudine la întrebările tale referitoare la o astfel de încălcare a securității datelor.
 
Care sunt drepturile tale?
Dreptul de retragere a consimțământului
Persoana vizată are dreptul de a-și retrage consimțământul atunci când consimțământul este folosit ca temei legal pentru prelucrare (ex. atunci când prelucrarea nu se bazează pe o justificare diferită permisă de GDPR precum o obligație legală sau contractuală).
 
Până să excludem datele persoanei vizate de la prelucrare, trebuie să confirmăm că solicitarea consimțământului este într-adevăr baza legală pentru prelucrare. Dacă nu, cererea poate fi respinsă pe motiv că prelucrarea nu necesită consimțământul persoanei vizate. Altfel, cererea ar trebui admisă.
 
În multe cazuri, oferirea și retragerea consimțământului vor fi disponibile electronic –online, iar această procedură nu va fi necesară.
 
Când consimțământul privește un copil (definit de Regulamentul GDPR ca fiind o persoană cu vârstă de maxim 16 ani), exprimarea și retragerea consimțământului trebuie să fie autorizată de titularul răspunderii părintești asupra copilului.
 
Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale
În momentul în care datele cu caracter personal sunt colectate de la persoana vizată sau obținute din alte surse, există cerința de a informa persoana vizată despre scopul utilizării acestor date și despre drepturile pe care le are asupra lor.
 
Dreptul de acces asupra datelor
Persoana vizată are dreptul de a îi cere societatii ce date prelucrează despre ea, să aibă acces la respectivele date, precum și la următoarele informații:
 
1. Scopul prelucrării
2. Categoriile de date personale implicate
3. Destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor dacă există, în special terțe țări sau organizații internaționale
4. Durata de stocare a datelor cu caracter personal (sau criteriile utilizate pentru stabilirea acestei perioade)
5. Drepturile persoanei vizate la rectificarea sau ștergerea datelor sale cu caracter personal și limitarea sau opoziția față de prelucrarea acesteia
6. Dreptul persoanei vizate de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere
7. Informații privind sursa datelor, dacă nu se obțin direct de la persoana vizată
8. Dacă datele personale vor face obiectul unei prelucrări automate, inclusiv al profilării și, dacă da, al eventualelor consecințe implicate
9. În cazul în care datele sunt transferate unei țări terțe sau unei organizații internaționale, informații privind garanțiile care se aplică
 
În cele mai multe cazuri, procesul de luare a deciziilor pentru astfel de solicitări va fi simplu dacă nu se ajunge la concluzia că cererea este vădit nefondată sau excesivă. Cu toate acestea, compilarea informațiilor ar putea necesita ajutorul proprietarilor datelor.
 
Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete
În cazul în care datele cu caracter personal sunt inexacte, persoana vizată are dreptul să solicite corectarea și completarea datelor personale incomplete pe baza informațiilor pe care le furnizează.
 
Dacă este necesar, vom lua măsuri pentru a valida informațiile furnizate de persoana vizată pentru a ne asigura că acestea sunt corecte înainte de a le modifica.
 
Dreptul de ștergere („dreptul de a fi uitat”)
Oferim persoanei vizate dreptul să ne solicite să ștergem fără întârziere date cu caracter personal în legătură cu una dintre următoarele situații:
 
1. datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
2. persoana vizată își retrage consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
3. persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea;
4. datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
5. datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea legii;
6. datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii online copiilor.
 
Vom lua o decizie cu privire la fiecare caz de astfel de solicitări cu privire la faptul dacă cererea poate sau ar trebui să fie respinsă pentru unul dintre următoarele motive:
1. datele sunt necesare pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare și informare;
2. datele sunt necesare pentru îndeplinirea unei obligații legale;
3. din motive de interes public în domeniul sănătății publice;
4. în scopuri de arhivare în interes public;
5. pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
6. Dreptul la restricționarea prelucrării
 
Persoana vizată își poate exercita dreptul la restricționarea prelucrării în următoarele situații:
1. persoana vizată contestă exactitatea datelor, pentru o perioadă care îi permite operatorului să verifice exactitatea datelor;
2. prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
3. operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
4. persoana vizată s-a opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturilelegitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
 
În cazul în care se vor restricționa datele, acestea vor rămâne stocate, dar nu pot fi prelucrate fără consimțământul persoanei. Ca excepție, ele vor putea fi prelucrate pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță sau pentru protecția drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice sau din motive de interes public important al Uniunii sau al unui stat membru (cu condiția ca persoana vizată să fie informată despre acest lucru). Alte organizații care prelucrează date personale în numele nostru trebuie de asemenea să fie informate despre restricționare.
 
Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre tine către alt operator
Persoana vizată are dreptul să solicite ca datele personale să fie furnizate într-un format "structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de mașină " (articolul 20 din Regulamentul GDPR) și să transfere datele respective unei alte părți, de exemplu unui alt furnizor de servicii. Aceasta se aplică datelor cu caracter personal pentru care prelucrarea se bazează pe consimțământul persoanei vizate, pe temeiul legal al contractului sau în situația în care prelucrarea este efectuată prin mijloace automate.
 
Dreptul de a te opune prelucrării datelor
Persoana vizată are dreptul de a se opune prelucrării care se bazează pe următoarele justificări legale:
 
1. Pentru îndeplinirea unei sarcini de interes public sau în exercitarea autorității publice a operatorului
2. În scopul intereselor legitime ale operatorului
 
Odată ce opoziția a fost făcută, organizația trebuie să justifice motivele pe care se bazează prelucrarea și să suspende prelucrarea până când decizia a fost luată (regula). Organizația nu va mai prelucra datele cu caracter personal, cu excepțiacazului în care demonstrează că are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanei vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
 
În cazul în care datele cu caracter personal sunt utilizate pentru marketingul direct, organizația va înceta prelucrarea.
 
Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri
Persoana vizată are dreptul să nu facă obiectul unei decizii automate, inclusiv crearea de profiluri în cazul în care decizia are un efect semnificativ sau juridic asupra acesteia. Persoana vizată are, de asemenea, dreptul de a-și exprima punctul de vedere, de a solicita intervenție umană și de a contesta decizia.
 
Există excepții de la acest drept, atunci când decizia:
 
1. Este necesară pentru încheierea sau executarea contract;
2. Este autorizată prin lege națională sau europeană;
3. Se bazează pe consimțământul explicit al persoanei vizate;
În situațiile de la punctele (1) și (2), organizația va pune în aplicare măsuri corespunzătoare pentru protejarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale persoanei vizate, cel puțin dreptul acesteia de a obține intervenție umană din partea operatorului, de a-și exprima punctul de vedere și de a contesta decizia.
 
Dreptul de a te adresa justiției
Persoana vizată are, de asemenea, dreptul de a se adresa justiției atunci când consideră că i-au fost încălcate drepturile.
 
Dreptul de o plângere în fața unei Autorități de Supraveghere
Este important să știi că:
 
1. Dacă ți-ai dat consimțământul pentru marketing direct, îl poți retrage în orice moment prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare e-mail/sms sau alt mesaj electronic.
2. Dacă vrei să îți exerciți drepturile, o poți face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate și datate la adresa de e-mail .
 
Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Există excepții, de aceea fiecare cerere primită va fi analizată astfel încât să decidem dacă este întemeiată sau nu. În măsura în care cererea este întemeiată, îți vom facilita exercitarea drepturilor. Dacă cererea este neîntemeiată, o vom respinge, însă te vom informa asupra motivelor refuzului și asupra drepturilor de a depune o plângere la Autoritatea de Supraveghere și de a te adresa justiției.
 
Vom încerca să răspundem solicitării în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspect, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica într-un termen util.
 
Dacă, desi depunem toate eforturile, nu reușim să te identificăm, iar tu nu ne furnizezi informații suplimentare pentru a reuși să te identificăm, nu suntem obligați să dăm curs solicitării.
 
Întrebări, solicitări și exercitarea drepturilor
Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor tale sau dorești să îți exerciți drepturile legale sau ai orice altă îngrijorare cu privire la confidențialitate, ne poți scrie la adresa de e-mail .
 
Mergi sus

TERMENI ȘI CONDIȚII

INFORMAȚII GENERALE

WWW.NEWMEDICS.RO este un site de prezentare, care oferă informații despre S.C. NewMedics Com S.R.L. și despre gama de produse oferite. Site-ul nostru nu oferă posibilitatea comandării directe sau achiziționării de produse, nefiind un magazin online. Pentru plasarea unei comenzi, vă rugăm sa ne contactați prin una din modalitățile oferite pe pagina de Contact.

Informațiile de pe acest site de internet au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. S.C. NewMedics Com S.R.L. depune toate eforturile pentru a asigura corectitudinea lor, însă pot exista situații în care informațiile sunt neactualizate sau pot conține erori. Pentru confirmarea lor, vă rugăm să consultați un reprezentant NewMedics.

LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele care necesită o prescripție medicală se vor livra clienților prin predare personală și numai după prezentarea prescripției medicale și îndeplinirea tuturor formalităților cerute de legile și normativele în vigoare.

Termenul uzual de livrare al produselor este de 1-3 zile pentru produsele aflate în stoc, sau de 2-5 săptămâni pentru produsele care nu se află în stoc. Termenul de livrare este comunicat cumpărătorului înainte de acceptarea comenzii.

PUNEREA ÎN FUNCȚIUNE ȘI INSTRUCTAJUL DE UTILIZARE

Produsele destinate terapiei la domiciliu care necesită punere în funcțiune și/sau instructaj (de exemplu concentratoare de oxigen, aparatură CPAP și ventilatoare portabile) se pot ridica personal de la sediul nostru din București, Șos. Giurgiului nr. 261B, sector 4, unde pacienții pot proba consumabilele (măști, canule nazale etc) și li se oferă gratuit instructajul de utilizare și întreținere . Pentru alte județe livrarea poate fi efectuată personal de către angajații NewMedics din zona respectivă, care efectuează și punerea în funcțiune și instructajul (vă rugăm să consultați lista reprezentaților zonali pe pagina de Contact).

Produsele destinate utilizării la domiciliu care nu necesită punere în funcțiune și instructaj (aparate de aerosoli, spacere, peak-flow-metre, consumabile etc.) se pot livra prin curier rapid sau poștă.

Pentru clienții persoane juridice, instalarea, punerea în funcțiune și instructajul pot fi oferite de către specialiștii noștri la sediul clientului, contra cost sau incluse în prețul produselor oferite, în funcție de condițiile de ofertare sau negociate la semnarea contractului.

Mergi sus