Mască nazală CPAP Fisher&Paykel Healthcare Brevida

Mască nazală CPAP Fisher&Paykel Healthcare Brevida
Mască nazală CPAP Fisher&Paykel Healthcare Brevida Mască nazală CPAP Fisher&Paykel Healthcare Brevida Mască nazală CPAP Fisher&Paykel Healthcare Brevida Mască nazală CPAP Fisher&Paykel Healthcare Brevida Mască nazală CPAP Fisher&Paykel Healthcare Brevida
Producător: DeVilbiss
Model: F&P-Brevida
Disponibilitate: În Stoc
Preț: Solicitați o ofertă

Nou! Măști nazale ultraperformante de cea mai bună calitate! 

F&P Brevida Nasal Pillow CPAP Mask are un sigiliu AirPillow, suport pentru cap reglabil și marcaje colorate VisiBlue.

Sigiliu AirPillow: Sigiliul AirPillow se umflă pentru a forma o „pernă” blândă de aer care sigilează în și în jurul nasului. Această caracteristică include, de asemenea, suporturi laterale de stabilizare concepute pentru a ajuta la asigurarea sigiliului în poziție pentru a reduce probabilitatea ca dislocarea măștii în timpul somnului.

Suport pentru cap reglabil: Suportul reglabil este proiectat să rămână în poziție în timp ce dormiți și vă permite să obțineți ajustarea potrivită pentru dumneavoastră. Materialul ce îl acoperă este confecționat dintr-o țesătură moale, durabilă, concepută pentru confort.

Marcaje de culoare VisiBlue: Marcajele de culori VisiBlue sunt concepute pentru a evidenția piesele de orientare pentru a vă permite să vă încadrați și să vă potriviți ușor masca. Aceste indicii vă vor ajuta cu utilizarea zilnică a măștilor. 

Este mască confortabilă care vă oferă încrederea de a începe terapia CPAP.Instrucțiuni de utilizare
Descarcă PDF (EN)