Mască nazală Fisher&Paykel Healthcare Eson 2

Mască nazală Fisher&Paykel Healthcare Eson 2
Mască nazală Fisher&Paykel Healthcare Eson 2 Mască nazală Fisher&Paykel Healthcare Eson 2 Mască nazală Fisher&Paykel Healthcare Eson 2
Producător: DeVilbiss
Model: F&P-Eson-2
Disponibilitate: În Stoc
Preț: Solicitați o ofertă

Nou! Măști nazale ultraperformante de cea mai bună calitate! 

Masca nazală Eson 2 a fost concepută pentru a răspunde nevoilor pacienților și ale profesioniștilor în somnologie, la fiecare etapă importantă din cadrul terapiei CPAP.

Pentru a îmbunătăți o mască concepută pentru performanță și confort, echipa F&P de dezvoltare s-a concentrat pe ușurința de utilizare, oferindu-le pacienților în acest produs. Cu peste 20 de îmbunătățiri ale designului, cea mai performantă mască nazală Fisher & Paykel Healthcare este acum și mai bună.

Pentru a îmbunătăți o mască concepută pentru performanță și confort, echipa de dezvoltare s-a concentrat pe anumite caracteristici pentru a îmbunătăți ușurința de utilizare - Intuitive Headgear, de exemplu, oferă opțiuni de montaj pentru pacienți, inclusiv capacitatea de a întinde masca direct peste cap.

F&P Eson 2 prezintă caracteristici VisiBlue pentru a oferi indicii vizuale pentru o educație a pacientului mai simplă, mai rapidă și mai intuitivă și pentru a ajuta pacientul la montare, demontare și reasamblare.Instrucțiuni de utilizare
Descarcă PDF (EN)