Oxigenoterapie

Concentrator de oxigen gratuit!

Acum puteți beneficia de un concentrator de oxigen gratuit, la domiciliu, pentru oxigenoterapie de lungă durată, prin închirierea acestuia de la NewMedics și decontarea chiriei, integral, de către Casa de Asigurări de Sănătate din județul în care domiciliați. Deoarece chiria lunară percepută de firma noastră pentru un concentrator de oxigen a fost redusă până la suma decontată de Casele de Asigurări de Sănătate, nu este nevoie de co-plată din partea pacientului. Pentru a obține un concentrator de oxigen gratuit, aveți nevoie de o decizie de decontare din partea Casei de Asigurări de Sănătate de care aparțineți.

Acte necesare pentru închirierea unui concentrator de oxigen:

  • copie după actul de identitate al pacientului;
  • actul de identitate în original al împuternicitului;
  • trimiterea de la medicul specialist;
  • în cazul pensionarilor, talonul de pensie;
  • în cazul rambursării chiriei de către Casa de Asigurări de Sănătate, decizia de decontare valabila, pe numele pacientului şi anexa cu cele trei cupoane de decontare.

Acte necesare obținerii deciziei de decontare a chiriei de către Casele de Asigurări de Sănătate:

  • trimitere de la medicul specialist în perioada de valabilitate (maximum 30 de zile de la emitere);
  • cerere tip către Casa de Asigurări de Sănătate în evidenţa căreia se află pacientul;
  • adeverinţă salariat/talon pensie/acte doveditoare a calității de asigurat;
  • copie act de identitate;
  • declaraţie pe proprie răspundere din care să rezulte că deficienţa organică sau fiziologică nu a apărut în urma unei boli profesionale, a unui accident de muncă sau sportiv.

Notă: condițiile de decontare a dispozitivelor medicale oferite spre închiriere sunt stabilite de Casa Națională de Asigurări de Sănătate și se pot modifica.

Oxigenoterapie la domiciliu sau în spital

NewMedics oferă o gamă completă de dispozitive medicale pentru administrarea continuă de oxigen, prin vânzare sau închiriere, atât pentru utilizarea la domiciliul pacientului, cât și pentru spitale, de la concentratoare de oxigen portabile (cu acumulator reîncărcabil încorporat) sau staționare, până la butelii portabile de oxigen și stații de încărcare mobile pentru acestea.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:

Concentrator de oxigen DeVilbiss 525KS
Nou! Concentrator de oxigen gratuit, la domiciliu! Oxigenoterapia de lungă durată la domiciliul pacientului, utilizând un concentrator de oxigen, poate fi decontată integral prin Casa de Asigurări de Sănătate Județene. Consultați pe această pagină condițiile de închiriere și de decontare a chiriei. Concentratorul de oxigen DeVilbiss 525KS este...