NOU! Poligraf NOX T3s

NOU! Poligraf NOX T3s
NOU! Poligraf NOX T3s NOU! Poligraf NOX T3s NOU! Poligraf NOX T3s
Producător: Nox Medical
Model: NOX T3s HST
Disponibilitate: În Stoc
Preț: Solicitați o ofertă

Nox T3s

Noul dispozitiv de diagnosticare inovator și puternic de tip III pentru testarea somnului la domiciliu

Acesta este noul dispozitiv de testare a somnului la domiciliu de nouă generație, Nox T3s. Dispozitivul se bazează pe popularul Nox T3, care a devenit pentru mulți standardul pentru HST. Printre schimbările noilor Nox T3 se numără tehnologia rafinată Nox RIP cu frecvență de eșantionare de 200Hz și noua platformă Bluetooth®, BLE 5.0, care facilitează un consum mai mic de energie precum și multe alte aspecte îmbunătățite. Sistemul Nox T3s a fost conceput ținând cont de pacient. Accentul este pus pe confortul pacientului, precum și pe dimensiunea și greutatea dispozitivului pentru a fi ergonomice. 

Odată cu introducerea liniei NOX T3 s-a marcat o nouă etapă în domeniul sistemelor de poligrafie portabilă pentru diagnosticarea sindromului de apnee în somn: până la NOX T3, sistemele portabile puteau înregistra semnalul audio doar în formă grafică. Acum, cu ajutorul caracteristicii "audio playback", sforăitul se poate și asculta, iar cu noul model Nox T3s posibilitățile sunt nenumărate!

 

Caracteristici de excepţie ale noului model T3s
 • Estimarea timpului de somn Nox BodySleep ™ de la HST utilizând parametrii de respirație
 • Senzori încorporați pentru sforăit, EKG, EMG și EEG 
 • Tehnologia rafinată Nox RIP poate fi utilizată ca măsurare principală a debitului 
 • Analiză de ultimă oră în software-ul Noxturnal împuternicit de inteligență artificială 
 • Tehnologie Bluetooth îmbunătățită care extinde durata de viață a bateriei pentru mai multe studii nocturne

Cu cele două canale ExG de înaltă rezoluție integrate de pe Nox T3, specialiștii în somn își pot personaliza dispozitivul T3 pentru a se adapta la nevoile pacienților lor.
Software-ul Noxturnal 6.0 este conceput pentru a maximiza flexibilitatea și eficiența specialistului în somn atunci când revizuiește datele înregistrate despre somn. 

Sistemul software Noxturnal dezvăluie întregul potențial al sistemelor de înregistrare Nox. Oferind analize automate, scoruri și instrumente avansate de raportare, Noxturnal este un instrument puternic în mâinile oricărui clinician.

Accentul în proiectarea software-ului a fost ușurința utilizării fără a sacrifica flexibilitatea. Noii utilizatori vor începe rapid să utilizeze sistemul și să vadă rezultatele. Utilizatorii experimentați vor găsi caracteristicile personalizabile palpitante și vor fi siguri că vor primi software-ul să funcționeze, exact așa cum vor.
Pagina Prezentare generală a rezultatului înregistrării a fost actualizată și reproiectată. Rapoartele și foile de semnal îmbunătățite, în cadrul noului software Noxturnal 6.0, sunt concepute pentru a fi mai ușoare pentru ochi atunci când vizualizează rezultatele studiului somnului, oferind o soluție prietenoasă pentru specialiștii în somn.

Noxturnal 6.0 este conceput pentru a maximiza flexibilitatea și eficiența specialistului în somn atunci când revizuiește datele înregistrate despre somn. Accentul în proiectarea software-ului a fost ușurința utilizării fără a sacrifica flexibilitatea. Noii utilizatori vor începe rapid să utilizeze sistemul și să vadă rezultatele. Utilizatorii experimentați vor găsi caracteristicile personalizabile palpitante și vor fi siguri că vor primi software-ul să funcționeze, exact așa cum vor. Pagina Prezentare generală a rezultatului înregistrării a fost actualizată și reproiectată.

Rapoartele și foile de semnal îmbunătățite, în cadrul noului software Noxturnal 6.0, sunt concepute pentru a fi mai ușoare pentru ochi atunci când vizualizează rezultatele studiului somnului, oferind o soluție prietenoasă pentru specialiștii în somn. Noxturnal 6.0 este conceput pentru a maximiza flexibilitatea și eficiența specialistului în somn atunci când revizuiește datele înregistrate despre somn.

Nox T3 în tandem cu software-ul Noxturnal utilizează tehnologie de ultimă oră care oferă analize rapide și eficiente ale studiului de somn al pacienților. În publicațiile recente noastreanaliza respiratorie sa dovedit a fi exactă și fiabilă atunci când este utilizat cu algoritmul nostru avansat de notare automată în comparație cu un AHI notat manual.

Nox T3 are o rată scăzută de eșeccare a fost demonstrat în studiile clinice. Acest lucru este foarte important pentru eficiență și pentru a crește satisfacția pacientului. Utilizarea fluxului RIP calibrat Nox oferă o alternativă sau o rezervă pentru fluxul canulei și minimizează riscul de a pierde un studiu dacă canula cade.

Precizia microfonului integrat în Nox T3s este un instrument fiabil atunci când detectează sforăitul și episoadele de sforăit la pacienți.

Nox BodySleep ™

Estimează timpul de somn prin analiza parametrilor respirației. Nox BodySleep * folosește inteligența artificială, AI, destinată să diferențieze epocile de 30 de secunde în stările de somn REM și NREM și Wakefulness. Tehnologia BodySleep de la Nox estimează stările de somn prin procesarea datelor respiratorii prin algoritmi avansați care utilizează tehnologia RIP calibrată Nox.

Nox BodySleep nu necesită semnale tradiționale EEG, EOG și EMG utilizate în mod obișnuit pentru a determina modificările stării creierului în timpul etapelor de somn.
Caracteristici
 • Nox RIP - Frecvența de eșantionare 200Hz
 • Bluetooth BLE 5.0
 • Capacitate de stocare 4 GB
 • 68 g ± 5 g (fără baterie)
 • L:  68 mm, Î: 62 mm, l: 26 mm
 • USB-C
 • Timp de înregistrare de 24 ore cu 1 x baterie AA  
 • 2 Canale Bipolare Integrate de Înaltă-Rezoluție
 • Microfon Integrat
 • Senzor de Presiune
 • Capac Baterie cu protecție pentru deschidere