Spirometru Portabil MicroMedical MicroLab MK8

Spirometru Portabil MicroMedical MicroLab MK8
Spirometru Portabil MicroMedical MicroLab MK8
Producător: Vyaire Medical
Model: MicroMedical MicroLab MK8
Disponibilitate: În Stoc
Preț: Solicitați o ofertă

Înzestrat cu un grad ridicat de portabilitate și autonomie, precum și cu un design modern și inovator, noul MicroLab – generaţia MK8 – este un spirometru portabil cu memorie pentru 2000 de pacienţi și teste, cu imprimantă încorporată și ecran color cu comanda prin atingere.

Meniul clar organizat și intuitiv poate fi acţionat în mod comod cu un stilus (inclus) sau cu un mouse extern (opţional) și permite introducerea rapidă a datelor pacienţilor și a comentariilor medicului. Utilizatorul este ghidat de software-ul intern al aparatul în efectuarea măsurătorilor și asigurarea calității, iar în final se oferă interpretarea automată a rezultatelor.

Parametri:

  • Spirometrie forţată: VC, FEV.75, FEV1, FEV3, FEV6, FVC, PEF, FEV.75/VC, FEV.75/FVC, FEV1/VC, FEV1/FVC (FER), FEV3/VC, FEV3/FVC, FEV.75/FEV6, FEV1/FEV6, FEF25 (MEF75), FEF50 (MEF50), FEF75 (MEF25), FEF25-75 (MMEF), FEF50/VC, FEF50/FVC, MMEF/FVC (FEF25-75/FVC), FIV1, FIVC, PIF, FIV1/FIVC (FIR), FIF25 (MIF75), FIF50 (MIF50), FIF75 (MIF25), R50 (FEF50/FIF50), MET25-75, FET, MVV (ind);
  • Spirometrie lentă: EVC, IVC, IC,VT (TV), Ti,Te,Ti/Ttot.,VT/Ti (TV/Ti), IRV, ERV, FR
  • Pentru fiecare test se pot memora și salva 5 manevre lente și 8 forţate precum și două examinări "Post"
  • Valori prezise la alegere din mai multe seturi (inclusiv NHANESIII)
  • Animație pentru stimularea cooperării copiilor

Senzorul de măsurare, "Micro Medical Gold Standard" este un senzor digital bidirecţional cu o rezoluţie de 0,01L și o acurateţe a fluxului de 0.03l/s (+/- 3%), în deplină conformitate cu recomandările ATS și ERS.

Rezultatele (valori și curbe) se pot imprima la imprimanta rapidă încorporată, sau la o imprimantă externă USB (doar marca HP cu limbaj PCL3). De asemenea, este posibilă conectare la PC (utilizând pachetul software opțional, neinclus).

Prevăzut cu acumulator intern reîncărcabil, spirometrul poate funcţiona la priză sau independent. Se livrează cu geantă de transport, 10 piese bucale din care 2 cu valvă igienică, încărcător, cablu pentru imprimantă, clipuri nazale.

Modulul opțional de puls-oximetrie SPO-6000 permite măsurători de puls și SpO2 cu înregistrarea pe o perioadă de 60 de minute, afișarea grafică și numerică pe ecran și alarme sonore. Rezultatele și evoluția acestora (Trend), se stochează în baza de date internă și se pot tipări la imprimantă.